Nejtoulavější

5. června 2007 v 19:56

Nejtoulavější

Plejtvákovec šedý z východního Pacifiku a keporkakové z Tichého i Atlantského oceánu podnikají ze všech savců nejdelší tahy. Všechny druhy se vyskytují v oblasti o rozloze 16 - 20 tisíc km, kda podnikají každoroční tahy.

Plejtvákovec šedý (Eschrichtius robustus)

plejtvakovec šedy
plejtvákovec šedý

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama